Wordt u gevonden?

Lees hieronder wat Webfabric voor je kan betekenen met betrekking tot zoekmachine optimalisatie. Wees succesvol online en geef je concurrenten het nakijken op Google. Zet je bedrijf op de eerste plaats. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

seo

afkorting

1. search engine optimalisation

2. relevante bezoekers, meer conversie

Zoekwoorden analyse

Welke trefwoorden genereren relevant verkeer op Google? Dat is de kern van onze zoekwoorden analyse. Met deze analyse bepalen wij welke zoekwoorden uw doelgroep gebruikt en hoe vaak er per maand op die zoekwoorden wordt gezocht. Daarnaast wordt bepaald op welke zoekwoorden uw concurrenten worden gevonden. De analyse wordt vervolgens gebruikt voor het verder inrichten van zoekmachine optimalisatie. Wilt u zo’n analyse uitgevoerd hebben? Neem gerust contact met ons op.

Website scan

De basis van zoekmachine optimalisatie is een goed ingerichte website. (Of webshop). Dit betekent in de praktijk dat: de webpagina’s zoekmachine vriendelijke URL’s gebruiken, de juiste paginatitels worden gebruikt en meta teksten. Maar ook de optimalisatie van afbeeldingen en content is belangrijk om goed gevonden te worden op Google. Kortom, zoekmachine optimalisatie is een vak en Webfabric regelt dit graag allemaal voor u. Vraag een vrijblijvende offerte aan om uw website meer zoekmachine vriendelijk te maken.

linkbuilding

linkbuilding

werkwoord

1. het verzamelen van links die verwijzen naar een website.

2. white hat, natuurlijke links, ABC methode.

Concurrentie analyse

Met een concurrentie analyse bepalen we de autoriteit van uw concurrenten op Google. Controleren we hun content, de structuur en omvang van hun websites en inventariseren we welke websites linken naar uw concurrenten. Op deze manier krijgen we een helder beeld van wat succesvolle concurrentie doet. Deze informatie gebruiken wij vervolgens voor het inrichten van een succesvolle SEO campagne voor uw website, shop of blog.

SEO Campagne

U kunt een SEO campagne bij ons afnemen. De SEO campagne houdt in dat we op basis van een aantal vastgestelde trefwoorden en doelgroep, een campagne starten om de vindbaarheid van uw website of webshop te verbeteren. Dit doen we door onder andere: trefwoorden analyse, seo webscan en concurrentie analyses. Deze informatie wordt vervolgens gebruikt om uw website, shop of blog “on page seo” te optimaliseren en een natuurlijk – linkprofiel – op te bouwen door: backlink creatie, blog artikel posting en social mentions.

Een goede website of webshop alleen is niet genoeg. U wilt dat deze bijdragen aan uw online doelstellingen. U wilt bezoekers, die zich inschrijven voor uw nieuwsbrief, producten kopen of informatie aanvragen #conversie

JA PRECIES, STUUR MIJ EEN OFFERTE

conversie

zelfstandig naamwoord

1. het percentage bezoekers dat tot een transactie overgaat.

2. transactie: aankoop, aanvraag, inschrijving, etc.

SEO Offerte Aanvragen

Genereer meer verkeer, meer online verkopen, meer conversies.