Online resultaat?

Zakelijke
Website laten maken.

voor professionele bedrijven.

Webfabric ondersteunt bedrijven met het laten maken van hun zakelijke website. Van online identiteit tot aan marketing & communicatie. Het laten maken van een zakelijke website is een cruciaal onderdeel voor je totale online marketing strategie. Bij Webfabric vertalen we je strategie naar online marketing kanalen als websites, webshops, zoekmachines en social media. Met een professionele aanpak wordt je bedrijf online vertegenwoordigd door een professionele zakelijke website, gekoppeld aan ondersteunende marketingcampagnes.

Ons internetbureau is opgericht in 2007. We hebben ruime ervaring met het maken van zakelijke websites voor bedrijven in vrijwel elke branche.

Toegevoegde Waarde.

MEEDENKEN

Meer dan alleen ontwerp en realisatie.
We denken echt mee met de klant.

KOSTENBEHEERSING

Geen leegloop op uren,
maar vaste projectbudgetten.

FOCUS OP BUSINESS

Niet de techniek is leidend,
maar de business.

FULL SERVICE

Meer dan webdesign alleen.
Realisatie, Marketing, Content

0

Succesvolle
projecten

0

jaar ervaring met online uitdagingen

Services

Zakelijke website laten maken.

Wij ontwikkelen software toepassingen als websites, shops en maatwerk applicaties. Hierbij vertalen we jouw online uitdagingen naar een zakelijke website en functionaliteit.

Websites & Webshops

Wij ontwerpen en realiseren websites en webshops op basis van verschillende content managementsystemen. Afhankelijk van jouw project en je doelstellingen, adviseren we het beste systeem.

Maatwerk toepassingen

Wij bouwen ook online maatwerk toepassingen & platforms. We vertalen functionaliteit en concepten naar werkende online oplossingen die bijdragen aan het oplossen van problemen, automatiseren van processen of het ondersteunen van een business model.

Services

Online Bedrijfswebsites & marketing.

Zakelijke websites kunnen uitstekende marketingkanalen zijn, maar zonder bezoekers is er geen enkele actie of omzet.

Met online marketing als zoekmachinemarketing (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social media marketing (SMM), helpen wij onze klanten zichtbaar en vindbaar te zijn op zoekmachines als Google en Bing en de bekende social media kanalen.

Gecombineerd met contentcreatie van foto’s, video’s en wervende teksten overtuigen we de juiste doelgroep van je merk, product of dienst.

* neem contact op voor de details

Marketing Quick Start.

Maak een vliegende start met online marketing. Investeer in een goede SEO audit en of een juiste inrichting van je Google Ads.

SEO SCAN
€299 Eenmalig
Starten met zoekmachineoptimalisatie? Start met een quick scan.
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Technisch onderzoek website
  • Op basis van 1 zoekmachine
  • Rapportage bevindingen
Contact
INRICHTING ADS
€499 Eenmalig
Kies voor een professionele inrichting van uw Google Ads campagne.
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Inrichting Campagne
  • 1 campagne, 3 groepen
  • 3 advertenties per groep
Contact

Veel gestelde
Vragen.

Wat kan ik precies verwachten?

Bij een SEO scan ontvang je een e-mail met toelichting op de bijgesloten PDF rapportage. De rapportage bevat verbeterpunten voor de landingspagina die is onderzocht op basis van de door jou aangegeven zoekwoord(en). Als je de inrichting van een Google Ads campagne hebt afgenomen, dan leveren wij een sleutelklare campagne-inrichting op, op basis van jouw producten en of diensten (vertaald naar zoekwoorden). Het enige dat je hoeft te doen is het advertentiebudget te betalen en de campagne maandelijks te onderhouden. Dit laatste kunnen wij uiteraard ook voor je doen.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt direct online betalen en afreken met iDeal of Paypal. Wil je betalen op basis van factuur? Dat kan, neem dan contact met ons op.

Zit ik vast aan een abonnement?

De SEO scan en Google Ads campagne inrichting zijn eenmalige kosten. Je kunt bij ons wel een maandelijks opzegbaar abonnement afnemen voor SEO optimalisatie of Google Ads campagne beheer. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Selectie van

ONZE
KLANTEN & PARTNERS

<1 min. leesplezier

Zakelijke website laten maken

Wat is een zakelijke website nu eigenlijk?

Wij krijgen nog wel eens de vraag, “Een zakelijke website laten maken, wat is een zakelijke website?”. Een goede zakelijke website is een professionele online vertaling van de producten en diensten van het bedrijf optimaal afgestemd op de doelgroep. Dat betekent dat wanneer de doelgroep de website bekijkt zij direct antwoord krijgt op haar vragen of de informatie vindt waar ze naar op zoek was.

 

Het maken van een zakelijke website gaat niet vanzelf. Tuurlijk kun je iedereen een website laten bouwen. Maar voor het vertalen van je bedrijf naar online strategie en daaruit je website laten bouwen vergt ervaring in het bedrijfsleven, ervaring met gebruikerservaring en doelgroep analyses.

 

Een zakelijke website laten maken door Internetbureau Webfabric betekent online lead generatie, meer aanvragen, meer omzet en een sterke online profilering ten opzichte van uw concurrenten.

Contact

Vragen?
Neem contact op.

Wij maken gebruik van cookies voor een optimale ervaring van onze website. Cookie Policy