Back

WordPress Thema Reviews

We hebben de afgelopen jaren voor klanten met een wat beperkter budget websites gebouwd met verschillende thema’s. Hieronder vind je in het kort de bevindingen van ons team.

  1. “Ik heb onlangs het Astra theme geprobeerd en ben echt onder de indruk van hoe snel en gemakkelijk het is om mee te werken. Het heeft ook veel aanpasbare opties en integraties met andere plugins.”
  2. “Divi is een van mijn favoriete WordPress themes vanwege de vele lay-outopties en de drag-and-drop page builder. Het is een van de meest veelzijdige themes die ik heb gebruikt.”
  3. “Het Genesis theme heeft een professioneel uiterlijk en is zeer aanpasbaar. Ik hou ervan dat het een schone code heeft en gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor mensen zonder veel technische kennis.”
  4. “Ik heb het OceanWP theme gebruikt voor verschillende projecten en ben elke keer weer onder de indruk van hoe snel en gemakkelijk het is om mee te werken. Het heeft ook veel aanpasbare opties en integraties met andere plugins.”
  5. “Het Avada theme heeft een enorme hoeveelheid aan lay-outopties en aanpasbare opties. Ik hou ervan dat het ook een drag-and-drop page builder heeft, wat het gemakkelijk maakt om mijn website naar mijn wensen aan te passen.”
  6. “Ik ben een grote fan van het X theme vanwege de vele lay-outopties en de gemakkelijk te gebruiken page builder. Het heeft ook een professioneel uiterlijk en is zeer aanpasbaar.”
  7. “Het Enfold theme heeft een aantal prachtige lay-outs en is zeer aanpasbaar met zijn drag-and-drop page builder. Het is ook gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen zonder veel technische kennis.”
  8. “Het Flatsome theme is een van mijn favorieten vanwege het professionele uiterlijk en de vele aanpasbare opties. Het heeft ook een gemakkelijk te gebruiken page builder en integraties met andere WordPress plugins.”

Wij maken gebruik van cookies voor een optimale ervaring van onze website. Cookie Policy

A képzés végére gyakorlati tapasztalatod lesz a business analyst szerepkör minden tevékenységéről.