Dit is Webfabric.

Webfabric is 8 jaar jong en bruist van energie. Webfabric heeft vanwege haar moderne organisatiestructuur nagenoeg geen overhead en is daardoor zeer concurrerend. Met behulp van opensource als Wordpress & Woocommerce zijn de mooiste projecten opgeleverd.
Daarnaast leveren we webapplicaties op maat.

De organisatie

Webfabric is voor jou een “one stop shop” voor webdesign, web applicaties, zoekmachine-optimalisatie en hosting. Webfabric besteed de meer complexe ontwikkelwerkzaamheden uit door middel van offshoring. Met deze succesformule heeft Webfabric al jaren succes en levert prachtig resultaat op voor onze klanten. Met Webfabric krijgt u niet alleen dat wat u exact wilt, maar ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Georganiseerd

Webfabric werkt met enkele vaste partners in Nederland en in Pakistan. In Nederland op het gebied van SEO, Fotografie en Film. In Pakistan op het gebied van maatwerk webapplicaties en complexe integratie vraagstukken.

Kernteam

bart van doesburg

Bart van Doesburg, oprichter en eigenaar van Webfabric. 20 Jaar ervaring in de IT als CIO, IT Manager. Gericht op klantcontact, projectbegeleiding en zoekmachine optimalisatie.

philip

Philip Nieuwenhuizen, content management en vertalingen NE->EN. Philip werkt al enkele jaren voor Webfabric en doet het content management voor klanten en tijdens projecten.

shah

Shah Khalid, eigenaar en project manager van de softwareproductie straat in Pakistan. Al jaren vertrouwd partner van Webfabric.

Kamran

Kamran Akhtar, ervaren senior ontwikkelaar. Brede set van skills op het gebied van PHP, CSS, HTML, Java, WordPress, Woocommerce en CodeIgnitor.

azad

Azad Mohmand, medior ontwikkelaar. Brede set van skills op het gebied van PHP, ASP, CSS, HTML, Java, WordPress en Woocommerce. Custom plugins

naveem

Naveed Ahmad, front end ontwikkelaar. Ruime ervaring met PHP, ASP, CSS, HTML, Java, WordPress en Woocommerce. Custom plugins

afzal

Azal Khan, junior ontwikkelaar. HTML, PHP, CSS, WordPress