Website offerte nodig?

Vraag nu een professionele website offerte aan op basis van Wordpress.

ONTWERP

Wij bouwen op standaard templates of helemaal op maat. Voorop staat de gebruikerservaring (UX). Wij bouwen WordPress websites.

Strak en clean ontwerp, goed gecodeerd, mobiel geschikt, snel en call to action daar waar nodig. Onze top 5 elementen voor een goed webdesign!

AANPAK

U heeft maar een doel voor ogen. De website krijgen die u wilt. Onze aanpak hiervoor is eenvoudig en helder. Bij ons is er geen twijfel dat u krijgt waar u om gevraagd heeft.

Wij werken daarom via de “Waterval-methode” in plaats van de “Agile aanpak” Lees hier waarom!

ONTZORGD

Wij bouwen niet alleen uw website of webshop, wij hebben ook professionele services als webhosting, content beheer, onderhoud en SEO.

U kunt er ook voor kiezen om enkele onderdelen aan ons uit te besteden. Webfabric is een totaal leverancier op het gebied van internet dienstverlening.

Wat krijgt u dan?

WordPress & Responsive

De website wordt gebouwd op standaard WordPress Thema’s die vervolgens op basis van uw design wensen en uitgangspunten wordt ingericht. Uw website wordt niet alleen gebruiksvriendelijke opgeleverd, maar ook altijd responsive. Dat wilt zeggen geschikt voor gebruik op elk type apparaat.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk is meer dan alleen een overzichtelijk website. Het is de juiste content op de juiste plek. Webfabric heeft jarenlange ervaring met webdesign en webshop ontwikkeling. Wij weten wat nodig is voor de allerbeste gebruikerservaring.

Zoekmachine vriendelijk

Een mooie website alleen is niet genoeg. Uw website moet ook gevonden worden op zoekmachines als Google. Dit gaat niet vanzelf. Door uw website standaard te optimaliseren voor zoekmachines als Google, legt u de basis van een goede vindbaarheid op het internet.

Interactief

Op deze juiste plek op het juiste moment interactie met de bezoeker van uw website. Genereer leads en of contact momenten alleen daar waar het nodig is.

In uw huisstijl

Wij maken uw website passend bij uw bestaande huisstijl. Het is ook mogelijk om een nieuwe style neer te zetten. Hierbij kunnen wij u ook helpen. Bijvoorbeeld  een website met een heel nieuw logo, uitstraling, kleurstelling en klantbenadering.

Uitbreidbaar website content management systeem

Wij bouwen websites op basis van WordPress. WordPress is een modulair content management systeem voor blog, websites en webshops. Door gebruik te maken van WordPress is uw website eenvoudig uit te breiden met standaard en of maatwerk modules. Dit voorkomt hoge software ontwikkelkosten indien u aanvullende wensen heeft voor uw website.

Eenvoudig beheer

Wij bouwen websites en webshops op basis van WordPress. Dit gebruiksvriendelijk content beheer systeem wordt door miljoenen grote en kleine websites gebruikt over de hele wereld. Met het content beheer systeem van WordPress kunt u eenvoudig zelf pagina’s aanmaken, beheren en verwijderen. Net zoals afbeeldingen toevoegen en of teksten wijzigen. Met WordPress bent u zelf in controle en minder afhankelijk van specialisten.

content management wordpress

Uw website beveiligen.

Als wij uw website opleveren, dan doen we dat standaard inclusief het Antivirus programma iThemes Security Pro. Dit is een bekend antivirus programma speciaal ontwikkeld voor websites gebaseerd op het WordPress Content Management Systeem.

SSL: Als u de hosting bij ons afneemt krijgt u ook nog eens standaard een SSL certificaat om uw website extra te beveiligen. Een SSL certificaat helpt daarnaast ook nog een bij een betere vindbaarheid op internet. Google beloont websites gebaseerd op SSL en zal ze een hogere prioriteit geven dan vergelijkbare websites zonder SSL. Meer info!

Handleiding

Wij leveren naast een prachtige website ook een handleiding om het content beheer zelf te kunnen doen. De handleiding leert u hoe u zelf pagina’s kunt aanmaken, bestaande pagina’s kunt bewerken en of verwijderen. U kunt dan zelf tekst, afbeeldingen en of andere media aanpassen op de website pagina’s en of nieuwsberichten plaatsen.

Meer weten?