Kwaliteit websites.

Webfabric maakt professionele websites op basis van WordPress. De websites zijn altijd volledig responsive, veilig en zijn zoekmachine geoptimaliseerd.

ONTWERP

Wij bouwen op standaard templates of helemaal op maat. Voorop staat de gebruikerservaring (UX). Wij bouwen WordPress websites.

Strak en clean ontwerp, goed gecodeerd, mobiel geschikt, snel en call to action daar waar nodig. Onze top 5 elementen voor een goed webdesign!

AANPAK

Je hebt maar een doel voor ogen. De website krijgen die je wil. Onze aanpak hiervoor is eenvoudig en helder. Bij ons is er geen twijfel dat je krijgt waar je om gevraagd heeft.

Wij werken daarom via de “Waterval-methode” in plaats van de “Agile aanpak” Lees hier waarom!

ONTZORGD

Wij bouwen niet alleen je website of webshop, wij hebben ook professionele services als webhosting, content beheer, onderhoud en SEO.

Je kunt er ook voor kiezen om enkele onderdelen aan ons uit te besteden. Webfabric is een totaal leverancier op het gebied van internet dienstverlening.

Wat krijg je dan?

WordPress & Responsive

De website wordt gebouwd op standaard WordPress Thema’s die vervolgens op basis van je design wensen en uitgangspunten wordt ingericht. Je website wordt niet alleen gebruiksvriendelijke opgeleverd, maar ook altijd responsive. Dat wilt zeggen geschikt voor gebruik op elk type apparaat.

Gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijk is meer dan alleen een overzichtelijk website. Het is de juiste content op de juiste plek. Webfabric heeft jarenlange ervaring met webdesign en webshop ontwikkeling. Wij weten wat nodig is voor de allerbeste gebruikerservaring.

Zoekmachine vriendelijk

Een mooie website alleen is niet genoeg. Je website moet ook gevonden worden op zoekmachines als Google. Dit gaat niet vanzelf. Door je website standaard te optimaliseren voor zoekmachines als Google, legt je de basis voor een goede vindbaarheid op het internet.

Interactief

Op de juiste plek op het juiste moment interactie met de bezoekers van je website. Genereer leads en of contactmomenten alleen daar waar het nodig is. Wij regelen de interactie momenten optimaal in.

In uw huisstijl

Wij maken je website passend bij je bestaande huisstijl. Het is ook mogelijk om een nieuwe style te creëren. Hierbij kunnen wij je ook helpen. Bijvoorbeeld door het ontwerpen van een website met een heel nieuw logo, uitstraling, kleurstelling en klantbenadering (UX).

Uitbreidbaar website content managementsysteem

Wij bouwen websites op basis van WordPress. WordPress is een modulair content management systeem voor blog, websites en webshops. Door gebruik te maken van WordPress is je website eenvoudig uit te breiden met standaard en of maatwerk modules. Dit voorkomt hoge software ontwikkelkosten indien je aanvullende wensen heeft voor je website.

Eenvoudig beheer

Wij bouwen websites en webshops op basis van WordPress. Dit gebruiksvriendelijk content managementsysteem wordt door miljoenen grote en kleine websites gebruikt over de hele wereld. Met het content managementsysteem van WordPress kunt je eenvoudig zelf pagina’s aanmaken, beheren en verwijderen. Net zoals afbeeldingen toevoegen en of teksten wijzigen. Met WordPress bent jij in controle en minder afhankelijk van IT specialisten.

content management wordpress

Je website beveiligen.

Als wij je website opleveren, dan doen we dat standaard inclusief het Antivirus programma iThemes Security Pro. Dit is een bekend antivirus programma speciaal ontwikkelt voor websites gebaseerd op het WordPress Content Managementsysteem.

SSL: Als je hosting bij ons afneemt krijgt je ook nog eens standaard een SSL certificaat om jouw website extra te beveiligen. Een SSL certificaat helpt daarnaast ook nog een bij een betere vindbaarheid op internet. Google beloont websites gebaseerd op SSL en zal ze een hogere prioriteit geven dan vergelijkbare websites zonder SSL. Meer info!

Handleiding

Wij leveren naast een prachtige website ook een handleiding om het content beheer zelf te kunnen doen. De handleiding leert je hoe jezelf pagina’s kunt aanmaken, bestaande pagina’s kunt bewerken en of verwijderen. Je kunt dan zelf tekst, afbeeldingen en of andere media aanpassen op de website pagina’s en of nieuwsberichten plaatsen.

Meer weten?