Webshops die verkopen.

Een Webshop verkoopt. Natuurlijk moet de shop er goed uit zien, maar het allerbelangrijkste is dat er verkocht wordt. Webfabric helpt met snelle, gebruiksvriendelijke webshop vindbaar op Google.

EERST MOBIEL

Wij leven in een “mobile first” wereld. Zo’n beetje alles wordt mobiel gedaan. Van navigeren tot online winkelen. Dat is waarom Webfabric standaard responsive webshops oplevert. Iedere webshop is gebruiksvriendelijk op smartphone, tablet en computer.

CONVERSIE

Conversie is niet alleen het verkopen van een product, maar bijvoorbeeld ook inschrijving op een nieuwsbrief of het doen van een online enquête. Al dit soort conversies dragen direct of indirect bij aan jouw commerciële doelstellingen. Wij houden hier rekening mee.

KOPPELINGEN

Online betalingen met iDeal, Credit Card of Paypal? Je producten op Beslist.nl, Bol.com? Een koppeling met een financieel pakket als Exact Online? Laat ons dit maar regelen.

Wat krijg je dan?

Om daadwerkelijk te profiteren van het online winkelpubliek is het noodzaak een webshop te hebben die volledig responsive is. Oftewel geschikt voor gebruik op elk type apparaat, waaronder een smartphone. Dit is niet alleen goed voor het mobiel gebruik door je bezoekers, maar ook voor de vindbaarheid op internet. Mobiele websites worden namelijk beter gewaardeerd door Google.

Wij begrijpen dat je met een mooi “smoeltje” alleen er niet komt. Je webshop moet overzichtelijk zijn, gebruiksvriendelijk en gericht om de bezoekers zo snel als mogelijk een aankoop te laten doen. Het is de juiste content op de juiste plaats, zodat je online verkopen stijgt. Een webshop gericht op conversie, direct of achteraf.

Je producten publiceren op Facebook of juist op Bol.com? Wij kunnen deze koppelingen verzorgen door de integratie van de juiste software van onze partners, maar ook door het bouwen van maatwerk software & koppelingen mocht dat nodig blijken. Ook kunnen wij koppelingen verzorgen met een Financieel pakket als bijvoorbeeld Exact Online.

Met een webshop van Webfabric kun je op een eenvoudige manier al je bestellingen beheren. Jij kunt zien wie, wat heeft besteld en wanneer. Jij kunt sorteren op besteldatum, order status en totaalbedrag. Daarnaast kun je zoeken op klanten en of bestellingen. Je kunt makkelijk meerdere bestellingen tegelijkertijd selecteren om vervolgens de status wijzigen.

Met de productbeheer optie kan je niet alleen producten toevoegen, aanpassen en of verwijderen. Je kunt ook instellen hoe om moet worden gegaan met de voorraad of een product een digitaal product is dat gedownload kan worden en of welke verzendmethodes ingesteld moeten worden. Dit is slecht een selectie van de product instellingen. Als wij jouw webshop eenmaal hebben opgeleverd, beschik jij over alle belangrijke e-commerce functies die nodig zijn voor een succesvolle webshop.

Standaard integreren wij de iDeal betaalmethode van Mollie in elke webshop die wij opleveren. Mollie is een zeer betrouwbare en flexibele betaalprovider en lage transactiekosten. Een groot voordeel van iDeal via Mollie is ook nog eens dat je direct de beschikking hebt over een veelvoud van andere betaalmethodes zoals: Credit Card, Paypal, Sofort, Bancontact en vele anderen.

ideal betalingen webshop

Bekijk jouw verkopen per dag, per week, per maand. Controleer je voorraadpositie of klantenopbouw. Exporteer commerciële gegevens naar Excel voor verdere analyse. Standaard inbegrepen als je een webshop bij ons afneemt.

Als wij je website opleveren, dan doen we dat standaard inclusief het Antivirus programma iThemes Security Pro. Dit is een bekend antivirus programma speciaal ontwikkeld voor websites gebaseerd op het WordPress Content Management Systeem.

SSL: Als je hosting bij ons afneemt krijgt je ook nog eens standaard een SSL certificaat om jouw website extra te beveiligen. Een SSL certificaat helpt daarnaast ook nog een bij een betere vindbaarheid op internet. Google beloont websites gebaseerd op SSL en zal ze een hogere prioriteit geven dan vergelijkbare websites zonder SSL. Meer info!

Meer weten?