Dit doet Webfabric.

Webfabric maakt - no nonsense - betaalbare professionele websites en webshops. Ook voor bedrijven in Zaltbommel levert Webfabric webdesign.

 

Websites

Je hebt een fantastisch bedrijf in Zaltbommel en wilt je online profileren. Je wilt een strakke uitstraling, een goede interactie met bezoekers, en producten professioneel presenteren. Het beheer van website content, zoals: tekst en afbeeldingen moet eenvoudig zijn. Bestel nu je eigen professionele responsive website.

lees meer

 

Webshops

Je hebt een top idee voor een online webshop. Je wilt snel starten met een professionele webshop, geschikt voor mobiel gebruik. Je klanten uit Zaltbommel en omgeving moeten natuurlijk met iDeal kunnen betalen. Het beheer van klanten, producten en bestellingen moet eenvoudig zijn. Dat is wat jij wilt, en dat is wat je krijgt tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Lees meer

 

Webapplicaties

Wij bouwen ook professionele maatwerk webapplicaties. Webfabric heeft een offshore ontwikkelteam en kan software ontwikkeling doen tegen zeer aantrekkelijk tarieven. Zo hebben we in het verleden kostenefficiënt Facebook Applicaties ontwikkeld en bijvoorbeeld een Webbased CRM systeem.

Lees meer

 

SEO

Uw doelgroep zoekt voor 95% via de zoekmachine Google. Zoekmachine optimalisatie is cruciaal voor ieder bedrijf om leads en omzet te genereren. Webfabric biedt SEO diensten waarbij techniek, content en autoriteit de belangrijkste punten zijn om uw online doelstellingen te realiseren. Neem gerust contact met ons op.

lees meer

 

Beheer

U kunt het beheer van web teksten, afbeeldingen, video’s en producten met het bijgeleverde content beheer systeem eenvoudig zelf doen. Uiteraard kunt u het content en technisch beheer van uw website ook aan ons uitbesteden. Wij hebben een professioneel team dat dit graag voor u uit handen neemt.

Lees meer

 

Hosting

Wij kunnen voor u uw website(s) hosten. Inclusief domeinnaam registratie, systeem onderhoud en back-up. Uw website gehost met een beschikbaarheid van 99,9% gehost bij onze partners. Webfabric is een “one stop shop” voor webdesign, web applicaties, zoekmachine optimalisatie en hosting.

Lees meer

Neem contact met mij op !