Software ontwikkeling

Webdesign dat
de doelgroep aanspreekt.

Businesspartner voor:

Kies voor professioneel webdesign met:

01.

WordPress & Woocommerce

Wij bouwen bedrijfswebsites op basis van WordPress. WordPress is het meest gebruikte website content managementsysteem ter wereld en zeer geschikt voor zoekmachineoptimalisatie. Het is een modulair systeem, makkelijk in gebruik en eenvoudig uit te breiden. Bijvoorbeeld met Woocommerce, het e-commerce systeem voor WordPress.

03.

Prestashop

Prestashop is een uitgebreid e-commerce content managementsysteem. Net als Magento zeer geschikt voor klanten die alleen een webshop nodig hebben. Qua ontwikkelkosten en gebruikersgemak ligt Prestashop tussen Woocommerce en Magento in.

02.

Magento

Magento is een robuust e-commerce content managementsysteem. Magento wordt vaak gebruikt voor de grotere webshops. De exploitatiekosten voor Magento liggen wat hoger dan die van WordPress / Woocommerce omdat de ontwikkelkosten hoger zijn. Woocommerce wordt vaak gekozen voor de kleine en middelgrote shops.

04.

Laravel

Laravel is een PHP framework waarmee robuuste maatwerk oplossingen en web applicaties kunnen worden gebouwd. Wij gebruiken Laravel bijvoorbeeld om informatieportalen mee te bouwen of bedrijfseigen webapplicaties.

Eindelijk

BETAALBAAR WEBDESIGN

Je website toont jouw bedrijf, product of dienst. De eerste indruk, die een website bezoeker krijgt, is vaak degene die blijft hangen. Daarom zijn de websites die Webfabric ontwikkelt niet alleen erg mooi, maar ook professioneel en sluiten ze aan bij de doelgroep en hun online beleving. Uiteraard zijn alle websites geschikt voor mobiel gebruik en perfect ingericht voor zoekmachine-optimalisatie. Websites en webshops worden ontwikkeld in WordPress.

Kies de juiste

Strategie

Een professionele website is meer dan een prachtig grafisch ontwerp, een mooi logo of mooie foto’s. Eerlijk is eerlijk, content als foto’s en een strak ontworpen logo dragen natuurlijk bij aan de gebruikersbeleving. Maar het is niet genoeg. Je wilt dat je website ook wordt gevonden door je doelgroep. Je wilt dat jouw website effectief bijdraagt aan je bedrijfsdoelstellingen. Het is daarom belangrijk te starten met jouw online strategie. Wat gaat de website voor jouw bedrijf betekenen? Welke zoekwoorden gebruiken jouw doelgroep, om jouw bedrijf of product te vinden op Google. Wat voor een websitestructuur moet er worden gebouwd op basis van relevante zoekwoorden en de gebruikersbeleving? Is het nodig om maatwerk te ontwikkelen of zijn er standaard software-oplossingen beschikbaar? Een aantal vragen die tenminste moeten worden beantwoord voor het ontwikkelen van een professionele bedrijfswebsite of webshop.

Functionaliteit is ook

Design

Het ontwerpen van een website bestaat uit verschillende onderdelen. Een belangrijk onderdeel is het vaststellen van de indeling van elke webpagina, ook wel wireframe genoemd. Verder is er de huisstijl zoals logo, kleur, lettertype en de gebruikte designstijl. Als laatste is er de content, zoals foto’s, video’s en teksten. Bij Internetbureau Webfabric start het ontwerpen van een website of webshop met een zoekwoorden analyse. Hierna wordt een bedrijfsprofiel opgesteld en wordt de doelgroep geanalyseerd. Op deze manier kan worden bepaald welke gebruikerservaring nodig is, die vervolgens wordt gebruikt voor het ontwerpen van de wireframes (webpagina indelingen). Aan de hand van huisstijl, productformat en andere design uitgangspunten, wordt het website ontwerp verder vormgegeven. Het gebruik van de juiste web content zoals foto’s, video’s en tekst is hierbij cruciaal.

Een professionele

Realisatie

Met de bouw van een website komt de websitecontent, de websitestructuur en het grafisch ontwerp allemaal samen tot een functionerend geheel. Jij als opdrachtgever, wordt in de verschillende stadia van het bouwproces betrokken. Bijvoorbeeld bij het opleveren van een specifieke webpagina of bij het testen van een bepaalde functionaliteit.

Internetbureau Webfabric bouwt maatwerk oplossingen voor content managementsystemen zoals: WordPress, Woocommerce, Prestashop, OpenCart en Magento en ook op zichzelf staande webapplicaties op basis van HTML5, JS en PHP. Op deze manier kunnen wij aan elke vraag voldoen en een totaaloplossing bieden voor onze klanten. De meeste professionele bedrijfswebsites en shops bouwen wij in WordPress.

Samen

Opleveren & nazorg

Het ontwikkelen van de website gebeurt op de ontwikkelomgeving van Webfabric. Nadat de website goed is getest en door de opdrachtgever is geaccepteerd, wordt de website in productie genomen. Wij kunnen de webhosting en onderhoud voor je uitvoeren, zodat je volledig ontzorgt bent.

Eenmaal verhuisd naar de productieomgeving, wordt de website nog een keer gecontroleerd door onze WordPress experts. Als jij jouw website door ons laat hosten, dan wordt de website beveiligd met SSL en in beheer genomen. De website wordt meegenomen in de back-up en voorzien van malware scanning.

Succesvol zaken doen

Start met een goed advies.

Transparantie

Het bouwen van een website is al lang niet meer alleen toevertrouwd aan software programmeurs. Door professionele content managementsystemen als bijvoorbeeld WordPress, Laravel, Magento en Prestashop, is het aanbod van webdesignbureaus enorm gegroeid. De uitdaging voor jou is, “door de bomen het bos te blijven zien“. Dat begint met een goed advies over wat moet, waarom worden gebouwd en voor wie.

Kom in contact

Overtuigd om
met ons samen te werken?

Wij maken gebruik van cookies voor een optimale ervaring van onze website. Cookie Policy

Hong kong sme business sustainability index.