Solutions

Van marktplaatsen
tot aan calculatiesystemen.

Mogelijkheden

Online marktplaatsen, Portalen en Calculatie- systemen

01.

Advertenties & veilingen

Wij bouwen advertentie- en veilingwebsites voor allerlei doeleinden. Van occasion websites tot aan veiling websites voor luxe boten en jachten. Inclusief de benodigde betaal- en promotiesystemen.

03.

Calculatiesystemen

Offerte calculaties zijn per bedrijf volledig verschillend. Er bestaat geen standaard oplossing. Wij realiseren op maat gemaakte offerte calculatiesystemen.

02.

Klant -en projectportalen

Veldmedewerkers snel een efficiënt op de hoogte houden van opdrachten of project statussen? Het gebruik van een een eigen projectmanagement portaal of een CRM systeem? Wij bouwen het.

04.

Wat bouwen wij voor u?

Heb je een uitdaging voor ons, voor het bouwen van een oplossing dat een van je bedrijfsprocessen automatiseert? Neem dan snel contact met ons op.

Waarmee wil jij

ONLINE GELD VERDIENEN?

Bekijk een selectie van online oplossingen die we hebben gerealiseerd in niches zoals de automotive en de bootsport.

Turnkey oplossingen met verschillende verdienmodellen voor online succes. In combinatie met online marketing realiseren we een vliegende start voor onze klanten.

Jouw online succes

Start met een goed plan.

Transparantie

Het bouwen van een website is al lang niet meer alleen toevertrouwd aan software programmeurs. Door professionele content managementsystemen als bijvoorbeeld WordPress, Laravel, Magento en Prestashop, is het aanbod van webdesign bureaus enorm gegroeid. De uitdaging voor jou is, “door de bomen het bos te blijven zien“. Dat begint met een goed advies over wat moet, waarom worden gebouwd en voor wie.

Kom in contact

Overtuigd om
met ons samen te werken?

Wij maken gebruik van cookies voor een optimale ervaring van onze website. Cookie Policy