JE EIGEN NFT MARKTPLAATS

€ 5250 ex BTW

Verdien geld met:

01.

NFT MARKTPLAATS & METAMASK

Laat iedereen met digitale kunst of collectables dit verkopen via jou NFT platform. Ontvang commissie over elk verkocht item. Gebruikers kunnen items voor een vaste prijs verkopen of via een veiling. Stap als een van de eerste in de wereld van web3 en NFT en start met goed geld verdienen aan Crypto en NFT. We koppelen de marktplaats standaard aan Metamask.

03.

WORDPRESS

We bouwen de marktplaats op basis van WordPress. Dat is goed nieuws want hierdoor zijn de ontwikkelkosten veel lager dan op andere tech. Ook is hierdoor de uitbreidbaarheid en zoekmachine optimalisatie eenvoudig geborgd. Optioneel kunnen we een ander design implementeren of additionele crypto wallets koppelen.

02.

MINTING & SMARTCONTRACT

De NFT marktplaats is voorzien van blockchain technologie. Via minting wordt een item uniek gemaakt op de blockchain.

Met behulp van een smartcontract kan jij verdienen aan elke transactie. De technologie gebruikt: NFT TOKEN, ERC721 TOKEN, ERC1125 TOKEN

04.

OPTIONEEL

Indien gewenst kunnen we andere netwerken toevoegen, wallets of designs. Wat we standaard leveren is een top responsive design met metamask geïntegreerd. Metamask is het meest gebruikt momenteel.

 

Standaard top design

Vraag een offerte aan

  Voorbeelden

  Ander maatwerk nodig?

  Inmiddels hebben we een keur van maatwerk opgeleverd. Van web based calculatieprogramma’s tot maatwerk CRM systemen. Van WordPress Plugins tot aan aanpassingen van bestaande Magento extensies.

  Uitdaging?

  We zien graag jouw uitdaging tegemoet.

  Vrijblijvend!

  Stuur ons je de specificaties van je uitdaging en ontvang een vrijblijvende offerte. Of ga gewoon met ons in gesprek en ontvang vrijblijvend advies.

  We spreken graag met je af om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Wie weet kunnen we elkaar helpen? We houden er in ieder geval een goed gesprek aan over.

  Kom in contact

  Overtuigd om
  met ons samen te werken?

  Wij maken gebruik van cookies voor een optimale ervaring van onze website. Cookie Policy

  Free & easy ad network. Cómo bajar de peso rápido inicio ⭐.