Software ontwikkeling

Maatwerk, soms is de standaard niet genoeg.

Mogelijkheden

Maatwerk, plugins en web applicaties met:

01.

WordPress Plugins

WordPress is een modulair systeem, dat onder andere bestaat uit plugins. Deze plugins kun je vergelijken met modules die elk een bepaalde functionaliteit bieden. Denk aan een webshop functionaliteit of een een formulier of foto slider. Wij maken plugins voor WordPress op basis van jouw wensen.

03.

Thema's (de look & feel)

Zowel WordPress als Magento gebruiken thema’s om de UX (user experience) en de look & feel van de website vorm te geven.  Wij kunnen thema’s aanpassen of volledig nieuw bouwen. Uiteraard zijn de thema’s die wij bouwen responsive.

02.

Magento extensies

Net als WordPress heeft Magento de mogelijkheid om functionaliteit uit te breiden. Deze uitbreidingen noemen we extensies. Magento extensies zijn betaald of worden gratis aangeboden. Soms is er een bepaalde behoefte aan een functionaliteit die er niet is. Deze kunnen wij dan voor je maken.

04.

Web applicaties

Een webapplicatie is een online toepassing die via de browser wordt aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan een online monitor of een calculatieprogramma. Op basis van specificaties bouwen wij maatwerk webapplicaties.

Voorbeelden

Maatwerk

Inmiddels hebben we een keur van maatwerk opgeleverd. Van web based calculatieprogramma’s tot maatwerk CRM systemen. Van WordPress Plugins tot aan aanpassingen van bestaande Magento extensies.

Uitdaging?

We zien graag jouw uitdaging tegemoet.

Vrijblijvend!

Stuur ons je de specificaties van je uitdaging en ontvang een vrijblijvende offerte. Of ga gewoon met ons in gesprek en ontvang vrijblijvend advies.

We spreken graag met je af om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Wie weet kunnen we elkaar helpen? We houden er in ieder geval een goed gesprek aan over.

Kom in contact

Overtuigd om
met ons samen te werken?

Wij maken gebruik van cookies voor een optimale ervaring van onze website. Cookie Policy

Direct hire fdh.