Webshops

Patientline

Responsive website op basis van Wordpress. Inclusief webshop integratie en content management. Maatwerk: EU-BTW integratie. Betaalmethodes webshop iDeal, Overschrijving, Credit Card.

Diamant Zaag Webshop

NANKA DIAMOND TOOLS  levert al ruim 20 jaar diamantgereedschappen voor het zagen of boren in steen, beton, asfalt, kalkzandsteen, marmer, graniet, hout enz. Sinds de oprichting in 1992 hebben wij ons toegelegd op levering van kwaliteitsproducten tegen een scherpe prijs aan o.a. bouwbedrijven, timmerbedrijven, bestratingsbedrijven, klussenbedrijven, installatiebedrijven, metselbedrijven, gevelonderhoud, verhuur/inkoopcombinaties, hoveniers, tuinaanleg en wegenbouwbedrijven in heel Nederland. Webshop: Door  onze lage overheadkosten kunnen wij ons meer richten op continuïteit van de kwaliteit  en u een scherpe prijs bieden. Middels onze webshop kunt u, uit voorraad, gemakkelijk bestellen tegen een scherpe prijs. Nanka Diamond Tools heeft een ruim assortiment diamantzaagbladen en diamantboren in verschillende type en diameters. Staat uw specifieke artikel niet vermeld in onze webshop, neem dan contact met ons op, wij informeren u graag.

Njoy Tuinmeubelen

Een webshop die niet mobiel geschikt is, is een desinvestering. Buiten genieten begint in de tuin. Samen met het hele gezin eten aan een nieuwe diningset of heerlijk relaxen in een van onze loungesets. Ons eigen merk N-joy maakt dit mogelijk. De N-joy tuinmeubelen ogen daarnaast niet alleen mooi, maar zijn ook zeer degelijk en uiterst betrouwbaar, zodat u vele jaren kunt genieten van een mooie tuinset. De webshop van Njoy is op basis van Prestashop. Een gedegen open source e-commerce systeem. Volledig responsive en uitgerust met alle moderne betaalmethodes, waaronder iDeal.

Finkel – Facebook winkels

Facebook is met miljarden gebruikers het sociale medium. De plaats waar iedereen met vrienden en familie deelt wat jij of zij leuk grappig, leuk, mooi, fantastisch vindt. Een geweldige digitale plek om je als bedrijf te profileren. De opdrachtgever vond dit ook. De opdracht: bouw een e-commerce applicatie waarmee winkeliers hun webshop kunnen inrichten om deze vervolgens te kunnen publiceren op Facebook. Implementeer naast de normale webshop opties ook nieuwe marketing opties die er nog niet zijn en een hoog viraal effect hebben voor de winkeliers. Uit deze opdracht is Finkel onstaan (de combinatie van Facebook Winkel). Een volledig nieuw e-commerce platform gebouwd in PHP framework. Daarnaast is gebruik gemaakt van de Facebook API om te kunnen communiceren met Facebook. We hebben er geweldige features in gestopt als: betalen met likes & I like discount. Momenteel is Finkel in overgang naar een nieuwe eigenaar.

MECS.nl

In opdracht van MECS problemen opgelost met de Magento 2.0 zoekfunctie. Magento 2.x kan standaard niet overweg met het zoeken op artikelen met speciale tekens. Dit voor de Quick en Advanced zoekfunctie. Extensie geïmplementeerd en aangepast Zoekfunctie aangepast