Hosting

Webbased CRM tool

Opdrachtgever vroeg om een specifiek CRM pakket met opvolging. Via het web te gebruiken inclusief autorisatie, persoonlijk log en opvolging. Binnen twee weken had webfabric een webbased CRM pakket gebouwd op basis van PHP CodeIgnitor. Na vier weken volledig conform specificaties opgeleverd.

Finkel – Facebook winkels

Facebook is met miljarden gebruikers het sociale medium. De plaats waar iedereen met vrienden en familie deelt wat jij of zij leuk grappig, leuk, mooi, fantastisch vindt. Een geweldige digitale plek om je als bedrijf te profileren. De opdrachtgever vond dit ook. De opdracht: bouw een e-commerce applicatie waarmee winkeliers hun webshop kunnen inrichten om deze vervolgens te kunnen publiceren op Facebook. Implementeer naast de normale webshop opties ook nieuwe marketing opties die er nog niet zijn en een hoog viraal effect hebben voor de winkeliers. Uit deze opdracht is Finkel onstaan (de combinatie van Facebook Winkel). Een volledig nieuw e-commerce platform gebouwd in PHP framework. Daarnaast is gebruik gemaakt van de Facebook API om te kunnen communiceren met Facebook. We hebben er geweldige features in gestopt als: betalen met likes & I like discount. Momenteel is Finkel in overgang naar een nieuwe eigenaar.

M & B Partners

Marine & Building Partner is onderdeel van de groep van maritieme bedrijven die in ontwikkeling en productie een gevestigde naam hebben als Gebo Marineglazing, Drinkwaard Motoren, Craftsman Motoren en Marine Producten. Building (bouw) komt voort uit de nationale en internationale ervaring in de materie van ramen en deuren, gevelconstructies, bouwnormen en eisen, veiligheidsvoorschriften, productie en montage.