Online Marketing

Zoekmachine adverteren bereikt direct je doelgroep!

Met zoekmachine adverteren creëren we gerichte advertentiecampagnes op zoekmachines als Google en Bing. We stellen de doelgroep vast en laten ze relevante advertenties zien. Betaald adverteren op zoekmachines is vele male effectiever dan adverteren via een krant of tijdschrift. Je kunt veel nauwkeuriger bepalen wie wel en wie niet jouw advertenties heeft gezien. Verder heb je ook inzicht in de prestaties van je advertentiecampagne. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe vaak op jouw advertentie is geklikt en of een klik heeft geleid tot een bepaalde actie op je website. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Wat we voor je doen met zoekmachine adverteren:

01.

Doelgroep analyse

Net als bij zoekmachineoptimalisatie leren je bedrijf goed kennen. Wat doet je bedrijf, wie is de doelgroep en hoe zoekt de doelgroep op internet naar jouw producten of diensten. Ook willen we weten wat er al gedaan is aan zoekmachine adverteren en wat jouw verwachtingen zijn. Al deze informatie gebruiken we voor de juiste strategie om te adverteren op Google en of Bing.

03.

Advertentie strategie

Niet alle advertentiecampagnes zijn even geschikt voor het doel wat je voor ogen hebt. Er is bijvoorbeeld een advertentiecampagne type dat gericht op dat je direct wordt gebeld als bedrijf, of een campagne type dat gericht is op meer naamsbekendheid. Er zijn ook advertentiecampagne types die gericht zijn op conversies (overgaan tot actie). Afhankelijk van de online resultaten die je wilt behalen kunnen een of meerder advertentiecampagnes je hierbij helpen.

02.

Zoekwoorden onderzoek

Aan de hand van de doelgroep, de producten en of diensten onderzoeken we welke zoekwoorden, termen relevant zijn. Met andere woorden, welke zoektermen gebruikt je doelgroep wanneer zij zoeken op Google naar je bedrijf, product of dienst.

Met deze zoekwoorden kunnen we direct relevante bezoekers naar je website leiden.

04.

Meten is weten

Het grote voordeel van online adverteren is dat alles meetbaar is. Denk hierbij aan hoe vaak een advertentie is getoond en op welke tijdstippen welke advertentie de meeste kliks heeft gekregen. Dit is slechts een deel van de mogelijke inzichten. Zo is het ook meetbaar hoe vaak een advertentie heeft geleid tot een bepaalde aankoop of een aanvraag. Deze meetbare inzichten dragen bij aan het bepalen hoe effectief een advertentiecampagne nu eigenlijk is en of er verbeteringen mogelijk zijn.

boost

JE CONVERSIES

Aan alleen een website heeft u niet zoveel. U wilt dat de website voor uw werkt. Uw website moet bijdragen aan meer naamsbekendheid, meer leads of meer verkoop.

Gerichte zoekmachineoptimalisatie brengt uw online resultaten naar ongekende hoogtes.

Succesvol zaken doen

Start met een goed advies.

Online Vindbaar

De vindbaarheid van je website verbeteren is belangrijk. Je website of shop heeft geen enkele waarde als die niet wordt gevonden door jouw doelgroep.

Het optimaliseren van de vindbaarheid op zoekmachines zoals Google bestaat uit allerlei werkzaamheden en gaat niet vanzelf. Wij helpen je graag met onze praktische aanpak je vindbaarheid te verbeteren.

We komen graag met je in contact op te bepalen wat we voor jou kunnen betekenen.

Kom in contact

Overtuigd om
met ons samen te werken?

Wij maken gebruik van cookies voor een optimale ervaring van onze website. Cookie Policy

Minden, amit tudnod kell a scrum master képzés ről.