Online Marketing

Online vindbaar met zoekmachineoptimalisatie

Hoe verbeter je de online vindbaarheid? Een van de manieren is te investeren in zoekmachineoptimalisatie. Met zoekmachineoptimalisatie wordt de positie van je website in de zoekresultaten van Google verbeterd als er wordt gezocht op bepaalde zoekwoorden. Hierdoor wordt je online vindbaarheid verbeterd, wat leidt tot meer website bezoek en conversies.

Wat we voor je doen met zoekmachine optimalisatie:

01.

Doelgroep analyse

Net als bij zoekmachine adverteren, we leren jouw bedrijf graag goed kennen. Wat doet je bedrijf, wie is de doelgroep en hoe zoekt jouw doelgroep op internet naar jouw producten of diensten. Ook willen we weten wat er al gedaan is aan zoekmachineoptimalisatie en wat jouw verwachtingen zijn. Al deze informatie gebruiken we voor de juiste SEO strategie.

03.

On Page SEO

Met On Page SEO werkzaamheden bedoelen we alle optimalisatie werkzaamheden aan je website. Denk hierbij aan o.a. het oplossen van technische fouten, inrichtingsfouten van de content,  snelheid optimalisatie en content creatie. Deze werkzaamheden zijn de minimale basis om een goede SEO campagne uit te kunnen voeren.

02.

Zoekwoorden onderzoek

Aan de hand van de doelgroep, de producten en of diensten onderzoeken we welke zoekwoorden, termen relevant zijn. Met andere woorden, welke zoektermen gebruikt jouw doelgroep wanneer zij zoeken op Google naar jouw bedrijf, product of dienst. Met deze zoekwoorden gaan we de online vindbaarheid verbeteren.

04.

Off Page SEO

Met Off Page SEO werkzaamheden bedoelen we werkzaamheden die bijdragen aan het sterk verbeteren van de autoriteit van je domeinnaam, door: het vergroten van het aantal links dat verwijst naar je website, het vergroten van de aanwezig op relevante social media kanalen en structureel de content van je website te vernieuwen met relevantie artikelen of blogs. Hierdoor stijgt de kans aanzienlijk dat je website beter wordt gevonden op zoekmachines als Google en Bing.

boost

JE CONVERSIES

Aan alleen een website heb je niet zoveel. Je wilt dat de website voor jouw werkt. Je website moet bijdragen aan meer naamsbekendheid, meer leads of meer verkoop.

Gerichte zoekmachineoptimalisatie brengt jouw online resultaten naar ongekende hoogtes.

Succesvol zaken doen

Start met een goed advies.

Online Vindbaar

De vindbaarheid van je website verbeteren is belangrijk. Je website of shop heeft geen enkele waarde als die niet wordt gevonden door jouw doelgroep.

Het optimaliseren van de vindbaarheid op zoekmachines zoals Google bestaat uit allerlei werkzaamheden en gaat niet vanzelf. Wij helpen je graag met onze praktische aanpak je vindbaarheid te verbeteren.

We komen graag met je in contact op te bepalen wat we voor jou kunnen betekenen.

Kom in contact

Overtuigd om
met ons samen te werken?

Wij maken gebruik van cookies voor een optimale ervaring van onze website. Cookie Policy

A képzés végére gyakorlati tapasztalatod lesz a business analyst szerepkör minden tevékenységéről.