Back

Online Marketing

Content marketing.

Wij helpen je met content marketing om van jouw prospect klanten te maken. Dit doen wij door aantrekkelijke content als bijvoorbeeld: product foto’s, video’s en banners te creëren en deze content vervolgens via de juiste marketing kanalen aan te bieden aan het juiste doelgroep. Afhankelijk van de doelgroep kunnen marketing kanalen als je website, shop , social media of Google Ads worden ingezet.

Welke marketing strategie past bij jou uitdaging: ?

Zoekmachineoptimalisatie

Wij leveren zoekmachineoptimalisatie, (SEO), waarmee wij er voor zorgen dat je bedrijf, product of dienst beter wordt gevonden op Google.

Zoekmachineoptimalisatie zijn specifieke werkzaamheden die er voor zorgen dat je met je website hoog in de - niet betaalde - zoekresultaten van Google komt, wanneer er wordt gezocht op de voor jouw website relevante zoekwoorden.

Kortom met zoekmachineoptimalisatie investeer je in het op termijn goed online gevonden te worden, zonder hiervoor te moeten betalen aan Google.

Zoekmachineadverteren

Wij genereren direct relevant verkeer naar je website met behulp van professioneel opgezette zoekmachine advertentiecampagnes.

Op basis van je doelstellingen, bedrijf, product of dienst, wordt bepaald welke type advertentiecampagne het beste kan worden gebruikt. Van zoekadvertentie campagnes tot aan display campagnes. Van betalen per klik of betalen per vertoning.

Wij combineren zoekmachine adverteren met zoekmachineoptimalisatie voor een optimaal effect. Advertentiecampagnes kunnen worden ingericht op Google, Bing en of LinkedIn.

Social MediaMarketing

Met behulp van social media kanalen kunnen we actieve ambassadeurs voor je merk, product of dienst creëren. Met de juiste content strategie en keuze voor social media platformen kan het bereik onder de doelgroep worden vergroot. De keuze van social media kanalen en het wel of niet betaald adverteren op deze platformen, is afhankelijk van het type bedrijf, product of dienst en de daaraan gekoppelde online doelstellingen.
Recente

Succesverhalen.

Voor tweedehandsauto.nl hebben we een zoekmachineoptimalisatie campagne gedaan, in de zeer hoog competitieve occasion markt.

Resultaat: Binnen 1 jaar stond de website met verschillende zoektermen met een hoog zoekvolume in de top 10 van Google. Hierdoor trekt de website inmiddels vele duizenden bezoekers per maand.

Voor Bar & Keuken Stoute Karel hebben we een zoekmachineoptimalisatie campagne gedaan, direct de eerste 6 maanden na de officiële opening. Doel meer organische bezoekers naar de website die een reservering aanvragen.

Resultaat: Binnen 6 maanden stond het restaurant in de top 3 met zoektermen als “Restaurant Gorinchem”, “Restaurants in Gorinchem”, “Eten in Gorinchem”. Dit heeft er voor gezorgd dat het aantal relevante bezoekers in 6 maanden tijd met honderden toenam.

 

Wij maken gebruik van cookies voor een optimale ervaring van onze website. Cookie Policy

Cómo bajar de peso rápido.