Magento en WordPress Maatwerk nodig? Tot wel 60% goedkoper!

Soms ben je op zoek naar dat ene dat er net niet is. Dan is het goed te weten dat Webfabric er is. Of het nu een niet bestaande functie is voor uw WordPress website of Woocommerce webshop, een volledig nieuwe PHP web applicatie of een integratie vraagstuk, Webfabric kan met haar offshore ontwikkelteam dit kostenefficiënt ontwikkelen.

Webapps?

Onder web applicaties verstaan wij applicaties die in een webbrowser draaien. Een voorbeeld is een WordPress website of een Webshop op basis van Woocommerce of Magento. Maar het ontwikkelen van een specifieke web applicatie voor Facebook valt hier ook onder.

Techniek

Wij ontwikkelen op basis van PHP en MySQL en gebruiken CodeIgniter als ontwikkel framework. Daarnaast kunnen we applicatie ontwikkeling doen op onder andere Magento, WordPress, Woocommerce en Facebook API’s.

Aanpak

wij hanteren geen Agile of Lean aanpak, maar de zogeheten – waterval – methode. Met deze methode bepalen we gezamenlijk vooraf wat er ontwikkeld gaat worden. Afwijkingen hierin worden apart geaccordeerd. Zo weet u vooraf wat u kunt verwachten.

Maatwerk of Web Applicatie aanvragen | tot wel 60% goedkoper!

Vraag een web applicatie aan of maatwerk op een
bestaande of nieuwe site.