Internetbureau Webfabric

Website
laten maken?

Een complete website voor slechts € 1499,-
En, 100% in jouw eigendom!

Webfabric bouwt professionele websites en webshop tegen een vaste prijs. Ideaal voor zzp’ers en mkb. Geen verrassing over de kosten, geen gedoe. Gewoon duidelijk. Wij bouwen jouw ideale website en webshop gericht op het binnen halen van klanten!

Bekijk onze all in pakketten!

Ons internetbureau bestaat al sinds 2007. We hebben dan ook ruime ervaring met het bouwen van websites en webshops voor zzp’ers en het MKB.

All inclusive website of webshop.

Eenmalig bedrag

100% Eigendom

Inclusief beeldmateriaal

Zoekmachine geoptimaliseerd

All inclusive website of webshop.

0

Succesvolle
projecten

0

jaar ervaring met online uitdagingen

Services

Software Development.

Wij ontwikkelen software toepassingen als websites, shops en maatwerk applicaties. Hierbij vertalen we jouw online uitdagingen naar professioneel design en functionaliteit.

Websites & Webshops

Wij ontwerpen en realiseren websites en webshops op basis van verschillende content managementsystemen. Afhankelijk van jouw project en je doelstellingen, adviseren we het beste systeem.

Maatwerk toepassingen

Wij bouwen ook online maatwerk toepassingen & platforms. We vertalen functionaliteit en concepten naar werkende online oplossingen die bijdragen aan het oplossen van problemen, automatiseren van processen of het ondersteunen van een business model.

Services

Online Marketing.

Websites, shops en social media kunnen uitstekende marketingkanalen zijn, maar zonder bezoekers is er geen enkele actie of omzet.

Met online marketing als zoekmachinemarketing (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social media marketing (SMM), helpen wij onze klanten zichtbaar en vindbaar te zijn op zoekmachines als Google en Bing en de bekende social media kanalen.

Gecombineerd met contentcreatie van foto’s, video’s en wervende teksten overtuigen we de juiste doelgroep van je merk, product of dienst.

* neem contact op voor de details

Marketing Quick Start.

Maak een vliegende start met online marketing. Investeer in een goede SEO audit en of een juiste inrichting van je Google Ads.

SEO SCAN
€299 Eenmalig
Starten met zoekmachineoptimalisatie? Start met een quick scan.
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Technisch onderzoek website
 • Op basis van 1 zoekmachine
 • Rapportage bevindingen
Contact
INRICHTING ADS
€499 Eenmalig
Kies voor een professionele inrichting van uw Google Ads campagne.
 • Zoekwoordenonderzoek
 • Inrichting Campagne
 • 1 campagne, 3 groepen
 • 3 advertenties per groep
Contact

Veel gestelde
Vragen.

Wat kan ik precies verwachten?

Bij een SEO scan ontvang je een e-mail met toelichting op de bijgesloten PDF rapportage. De rapportage bevat verbeterpunten voor de landingspagina die is onderzocht op basis van de door jou aangegeven zoekwoord(en). Als je de inrichting van een Google Ads campagne hebt afgenomen, dan leveren wij een sleutelklare campagne-inrichting op, op basis van jouw producten en of diensten (vertaald naar zoekwoorden). Het enige dat je hoeft te doen is het advertentiebudget te betalen en de campagne maandelijks te onderhouden. Dit laatste kunnen wij uiteraard ook voor je doen.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt direct online betalen en afreken met iDeal of Paypal. Wil je betalen op basis van factuur? Dat kan, neem dan contact met ons op.

Zit ik vast aan een abonnement?

De SEO scan en Google Ads campagne inrichting zijn eenmalige kosten. Je kunt bij ons wel een maandelijks opzegbaar abonnement afnemen voor SEO optimalisatie of Google Ads campagne beheer. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, neem dan gerust contact met ons op.

Selectie van

ONZE
KLANTEN & PARTNERS

<1 min. leesplezier

Internetbureau?.

Wat is een internetbureau nu eigenlijk?

Wij krijgen nog wel eens de vraag, “Internetbureau Webfabric?, Waar staat dat ‘internetbureau’ nu eigenlijk voor? Jullie bouwen toch gewoon websites?”.

Een terechte vraag, en ja wij bouwen ook ‘gewoon’ websites.

Al meer dan 10 jaar geleden hebben we ons een Internetbureau genoemd. We deden namelijk veel meer dan alleen het ontwerpen van websites en het bouwen van bedrijfswebsites en shops. We gaven en geven namelijk ook advies over:

 • het gebruik van de website als marketingkanaal;
 • hoe online te profileren, welk mediakanaal wel en welke niet;
 • de opzet voor een internetmarketingstrategie.
 • Merkstrategie
 • Contentcreatie.

Als je ons vergelijkt met een webdesignbureau dat zijn we net wat anders. We nemen niet alleen maar opdrachten aan voor het bouwen van websites, maar adviseren over de online strategie, creëren content en of zetten een merk neer. Ook inbound marketing valt binnen ons dienstenaanbod.

Veelal zitten we met de klant om de tafel om te bepalen waar hij of zij staat als het gaat om ‘online’. Is er al een website, wat is de functie van de website, waarom voldoet deze wel of niet? Dit startpunt is vervolgens de aanzet om helder te krijgen wat er online moet gaan gebeuren om aan de klantverwachtingen te gaan voldoen.

– Is er sprake van een nieuwe identiteit die vertaald moet worden naar online.

– Wordt er een stap gemaakt naar online verkopen?

– Moeten er meer leads aangetrokken worden via de verschillende online kanalen?

Kortom de website of webshop is daarin ‘slechts’ een kanaal waarmee online bedrijfsdoelstellingen moeten worden gerealiseerd. Want met alleen een website of webshop kom je er niet. Want hoe wordt bijvoorbeeld de website gevonden door de juiste doelgroep. En als deze doelgroep dan op de website komt, hoe vinden ze dan de juiste weg op de website?

Wij zijn dus een internetbureau, omdat we verder kijken dan alleen die website, webshop of webapplicaties

Meer weten? Neem gerust contact op.

Contact

Vragen?
Neem contact op.

Wij maken gebruik van cookies voor een optimale ervaring van onze website. Cookie Policy

Minden, amit tudnod kell a scrum master képzés ről.