Jouw website bij ons.

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet bezig wil zijn met al dat gedoe rondom websitehosting. Goed nieuws, wij wel! Wij nemen graag website hosting uit handen. Zo hebt je 1 aanspreekpunt voor alle internet gerelateerde zaken.

SSL

afkorting

1. secure socket layer

2. veilig en beter voor vindbaarheid

Hosting?

Website hosting (of webshop hosting) is simpelweg het op een juiste manier installeren en laten draaien van je website bestanden en database(s) op het internet. Webfabric heeft als geen ander verstand van wat er nodig is om WordPress websites om een goede beveiligde manier te hosten.

SSL Beveiliging

Het zal je niet vreemd in de oren klinken, maar we zeggen het toch nog maar eens. Het is ontzettend belangrijk je website goed te beveiligen qua toegangsrechten op bestandsniveau, gebruikerstoegang en domeinniveau. Webfabric host websites en shops standaard met SSL. Niet alleen wel zo veilig, maar ook nog eens zoekmachine vriendelijk. “Net even anders dan de concurrent“.

Hosting opties

De hosting opties zijn erg goed en bijzonder eenvoudig. Precies zoals je van Webfabric mag verwachten. Standaard krijg je SSL beveiliging voor ieder domeinnaam, website die je host bij ons. Vervolgens onbeperkte opslagruimte voor alles wat met je website of shop te maken heeft, 10 e-mailadressen en 99,9% beschikbaarheid via onze hosting partner FXW.

Hosting

werkwoord

1. een dienst een dienst die webruimte aanbiedt

2. Wordpress website hosting

Hosting aanvragen

Wilt jij WordPress hosting bij ons afnemen of heb je vragen hierover?
Neem gerust contact met ons op!