Cases

Bekijk een selectie van opgeleverde en lopende projecten op het gebied van webdesign en online marketing.

Woonstyling Gorinchem

Huisstijl ontwerp, Maatwerk WordPress website

Woonstyling Gorinchem is een toonaangevende woonwinkel uit Gorinchem met interieurstyling producten op het gebied van vloerbekleding, raambekleding, trapbekleding, zonwering en maatwerk kasten.

Voor Woonstyling Gorinchem hebben we een maatwerk WordPress website ontworpen en gebouwd die de dienstverlening en de producten goed in beeld brengt. Een snelle website, op basis van de bestaande huisstijl en een persoonlijke touch.

Verder hebben we een afsprakenplanner gebouwd die het mogelijk maakt om een afspraak in de winkel te maken.

Portisa

Huisstijl ontwerp, Maatwerk WordPress website, marketing, strategie

Portisa is een toonaangevende producent van prefab badkamers. Met tal van projecten in de woningbouw, zorg, recreatie en studentenwoningen, niet weg te denken in bouwend Nederland.

Portisa reduceert faalkosten, verkort de bouwtijd en biedt totale ontwerpvrijheid.

Wij hebben in opdracht van Fraimworks, voor Portisa een volledige maatwerk website gebouwd gericht op de doelgroep architecten en ondernemers die vooral in beeld denken.

Samen met Fraimworks verzorgen we de volledige online marketing strategie.

De Gietvloer Designers

Huisstijl ontwerp, Maatwerk WordPress website

De Gietvloer Designers levert PU Gietvloeren door heel Nederland. Het bedrijf had nog geen huisstijl en website. Aan ons is de opdracht gegeven voor het ontwerp van een logo, huisstijl in combinatie met een nieuwe website.

We hebben een onderscheidend logo ontworpen in combinatie met een in het oog springend kleurgebruik. De kleurcombinatie is overgenomen in het maatwerk webdesign. De website navigatiestructuur, meta tags en teksten zijn gebaseerd op een zoekwoorden onderzoek dat gedaan is op basis van het productportfolio van de klant.

Het resultaat. Een supersnelle WordPress maatwerk website waarvan de basis inrichting geschikt is voor het starten met een SEO campagne.

VB Coating

Maatwerk website, Huisstijl Design (pending project)

In opdracht van Fraimworks is bouwt Internet Webfabric een volledig nieuw ontworpen maatwerk WordPress website voor de gezamenlijk klant VB Coating.

Laverda Workshop

Maatwerk website, shop

Laverda is een uniek hoogwaardig motormerk. De opdrachtgever wilde een meertalige webshop voor Laverda onderdelen.

Aan Webfabric is gevraagd een huisstijl te ontwikkelen en op basis daarvan de webshop te ontwikkelen in verschillende talen.

Wij hebben alles uit handen genomen voor de opdrachtgever. Van huisstijl ontwerp, teksten schrijven, vertalingen tot en met de integratie van een ‘alleen bestellen’ webshop.

Gebo Marine Glazing

Maatwerk website, shop, seo

Voor grootste leverancier in scheepsbeglazing hebben wij een unieke website gebouwd in WordPress. De website beschikt ook over een webshop die alleen vanuit bepaalde landen toegankelijk is.

De website is gericht op conversie. Zo hebben we voor bepaalde documentatie die online te downloaden is een leadgenerator gemaakt.

De website is meertalig en voorzien van slim maatwerk.

Dagelijks genereert de website nieuwe relevante aanvragen door een goede inrichting van de SEO

Gouda Gold

Maatwerk Woocommerce, Maatwerk productconfigurator

Gouda Gold verkoopt Goudse Kaas onder een eigen label.

De producten zijn van hoge kwaliteit en dat verdient een luxe webshop waar de bezoeker een mooie verpakking kan kiezen en kaasjes kan toevoegen.

Wij ontwierpen en bouwden een WordPress Woocommerce webshop, met een maatwerk productconfigurator. Met deze configurator kan tijdens de bestelling, op basis van de gekozen luxe verpakking, een of meerdere kaasjes kunnen worden toegevoegd. Hierbij is ook nog de keuzen mogelijk uit de verschillende smaken!

Stoute Karel

Huisstijl Ontwerp, webdesign en SEO

Stoute Karel staat voor goed eten en drinken. Bij Stoute Karel in Gorinchem krijg je excellente wijnen geserveerd in gecombineerd met shared dining van sterrenkwaliteit. Gelegen op een unieke locatie aan de Buiten de Waterpoort.

Voor Stoute Karel hebben we de huisstijl ontworpen en de website. Daarnaast hebben we de organische vindbaarheid sterk verbeterd door lokale zoekmachine optimalisatie.

Wij maken gebruik van cookies voor een optimale ervaring van onze website. Cookie Policy

Scrum master, agile coach képzés.