Geen zorgen!

Webfabric onderhoud websites, webshops en applicaties. Niet alleen door Webfabric geleverd, maar ook bestaande websites en shops op basis van Wordpress kunnen wij onderhouden. Heb je problemen met je website of shop? Neem gerust contact op!

Beheer

werkwoord

1. preventief: monitoren, voorkomen.

2. correctief: structureel verhelpen van bestaande problemen.

Beheer & Onderhoud

Als je een van de professionele mobielvriendelijke websites of webshops van Webfabric afneemt, kunnen we naast hosting ook optioneel het beheer aanbieden van jouw website. Dit beheer houdt in dat je software 2x per jaar wordt voorzien van de laatste updates. Zijn er problemen met de hosting (indien bij Webfabric afgenomen) van je website, dan wordt dat snel en adequaat verholpen. Wel zo’n fijn gevoel, weten dat er een bedrijf is dat zorg draagt voor jouw online activiteiten.

Problemen oplossen

Vervelend! Je hebt een probleem met je website of webshop. Dat kan altijd gebeuren, maar nu is het zaak dat het probleem snel en adequaat wordt opgelost. Ook nu staat Webfabric voor jou klaar. Wij lossen ook problemen op met WordPress websites en webshops die niet door ons zijn geleverd. Ook voor maatwerk applicaties geschreven in PHP/HTML5/Java/MySQL kunnen wij je problemen oplossen.

Probleem

definitie

1. iets dat schade teweegbrengt of de voortgang van iets anders in de weg staat

2.op te lossen vraagstuk

Neem contact op

Wil je een onderhoudscontract afnemen of dat we een probleem voor je oplossen?
Neem dan contact met ons. We staan je graag te woord.